Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimarts, 23 de desembre del 2014

Tan malament estem a Beniarrés?

Un any més arriben aquestes dates nadalenques on la festa religiosa, juntament amb l’arribada dels nostres essers estimats que per diferents motius, no viuen de forma habitual a Beniarrés, o com no, la febra consumista ens “ataca” dia i nit per tal de que comprem i comprem.

Son dates on la gent engalana les seues façanes, els seus balcons i malgrat la maleïda crisi econòmica, intentem estar contents i benvinguts amb els nostres veïns i veïnes i els essers estimats.

Quan vas amb el cotxe per les poblacions veïnes, les veus que estan engalanades, amb adornaments nadalencs, llums de colors, arbres de Nadal, entre altres coses, els pobles es posen “chulos” per tal de que en aquest temps de Nadal, el poble estiga acollidor i crear un ambient nadalenc com ocorre en qualsevol poble arreu del mon cristià.
 
Imatge d'arxiu de decoració
nadalenca a Beniarrés.
Però sembla que el nostre ajuntament, econòmicament, déu estar ben malament quan no dediquen ni un sols euro a embellir el nostre poble  amb adornaments nadalencs igual que ho han fet la resta de pobles que ens envolten.

La despesa econòmica, simplement és la de contractar a un electricista per tal de posar l’enllumenat nadalenc, doncs l’Ajuntament, disposa de moltes figures, en el seu temps comprades i que fan molt  més econòmic l’embellir Beniarrés.

Recorde altres anys, en els quals en cada carrer, hi havia, dos o tres figures penjades, o en molts fanals de l’enllumenat públic un estrella penjada. Hem passat em pocs anys del molt al poc, o millor dit, al no res i la despesa per posar aquestes llums no puja més del que l’Ajuntament de Beniarrés es va gastar en invitacions en el passat certamen d’Aulos.


Si la crisi econòmica ofega els ajuntaments, els deuria ofegar a tots més o menys per  igual, però si pegues una volta per els pobles que ens rodegen veiem que la gran majoria de pobles es posen “chulos” per Nadal , tan malament estem a Beniarrés que aci no es pot fer?

dilluns, 15 de desembre del 2014

Lluïset de nou en una final de raspall

El diumenge jugarà la final de raspall de primera amb l’equip de Xeraco


Genovés, un dels pobles amb més tradició a la Pilota Valenciana, presentarà en la vesprada de hui les finals del XVI Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de València.

La presentació de les finals tindrà lloc en el Museu de la Pilota de Genovés a partir de les 19.30, un lloc emblemàtic situat just dalt del mateix trinquet. Genovés serà la seu de les huit finals de les diferents categories, tant masculines com femenines que es celebraran durant el cap de setmana del 20 i 21 de desembre.

En les dos màximes categories, es reviuran les mateixes finals que la temporada passada, on per part de la categoria masculina l’equip de Bicorp intentarà revalidar el títol davant d’un Xeraco amb fam de títols. I per l’altra banda, en la categoria femenina, l’equip de Borbotó intentarà recuperar el tron mentre Beniparrell lluitarà per mantenir-lo.

El dissabte dia 20 es podran veure les finals de:
-          15.30 Tercera femenina: CPV Bicorp G contra Aj. De Beniparrell F
-          16.30 Segona masculina: CPV Bicorp C contra CPV Xàbia
-          18.00 Tercera masculina: CPV Piles contra CPV Rafelguaraf A

I el diumenge dia 21 es podran veure les finals de:
-          10.30 Primera femenina: Aj.de Beniparrell A contra CPV Borbotó A
-          11.30 Primera masculina: CPV Bicorp A contra CPV Xeraco A
-          15.30 Segona femenina: CPV Alqueria Asnar C contra CPV Borbotó D
-          16.30 Quarta B masculina: CPV Alqueria Asnar contra CPV Finestrat
-          18.00 Quarta a masculina: CPV Oliva B contra Caixa Popular Canals 

Lluïset i Juan defenent a Xeraco

dilluns, 1 de desembre del 2014

Nou premi per a Jesus Llopis



En Jesus Llopis Gilabert guanya el PRIMER PREMI amb la seu participació al Concurs de Cartells anunciadors del CARNAVAL DE HERENCIA 2015 (Ciudad Real).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...