Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dissabte, 13 de setembre del 2014

Presentació del Beniarres CF

Diumenge 14 de Setembre a les 17:30 hores al camp de "La Parà"

Aquest diumenge dia 14-09 es fara la presentació de l´equip C.D.F BENIARRÉS 2014-2015 , amb moltes novetats, serà a les 17:30 en el camp de "La Parà" i després partit contra l´equip del Cocentaina C.F.


Vos esperem a tots !!!!

FORÇA BENIARRÉS !!!!!



dijous, 11 de setembre del 2014

Nova modificació del Pla General de Beniarrés

En data de 13 d’Agost de 2014, pràcticament en la celebració de les Festes Patronals de Beniarrés, eixia publicat al DOCV número7338 el següent edicte de l’Ajuntament de Beniarrés:


Ajuntament de Beniarrés

Informació pública del projecte de modificació puntual número 7 del pla general d’ordenació urbana. [2014/7220]

El Ple de l’Ajuntament, en la sessió ordinària número 4, celebrada el dia 23 de juliol de 2014, en el punt de l’ordre del dia «3. Modificació puntual número 7 del PGOU de Beniarrés», va acordar sotmetre a informació pública la modificació puntual número 7 del Pla General d’Ordenació Urbana de Beniarrés, per un termini d’un mes, comptat a partir de l’endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i en un diari d’àmplia difusió en la localitat, a l’efecte de rebre reclamacions i al·legacions. Durant aquest termini, el projecte diligenciat estarà dipositat en la Secretaria de l’Ajuntament per a la consulta pública.

Beniarrés, 28 de juliol de 2014
.
L’alcalde: Luis Tomás López.

Després de llegir l’edicte, de segur, molts s’haureu quedat igual.

Intentaré explicar-ho una mica, doncs si no es té més informació, segur que no s’enten i ningú es dignarà a acostar-se a l’Ajuntament per a veure el projecte.

Saló de Plens de
l'Ajuntament de Beniarrés
El que el Partido Popular va aprovar en sessió plenària de 23 de Juliol va ser modificar les bases urbanístiques de la nova àrea urbanitzada al costat de la piscina i del carrer Dr. Orero, passant de ser una zona residencial de casetes adossades a una zona on el constructor o promotor puga construir edificis de pisos de fins a 10 metres d’alçada.

Es a dir on abans sols es podia construir cassetes adossades, ara també es podrà construir finques de pisos de 8 o 10 pisos, i a més a més,  els dos tipus de construccions es podran fer a la vegada, donant-se el cas de que u es compra una parcel·la per a fer-se una vivenda adossada per a d’ell sols i al costat et podran construir un finca de pisos com puga ser la que es va construir al costat de la centraleta de la Telefonica, en la zona del Dr. Fleming.


El motiu del canvi en la qualificació de la construcció vos el poden explicar els membres del govern a l’Ajuntament de Beniarrés que son els qui van votar a favor, altres ens reservem les pròpies opinions i els motius d’aquests canvis, no siga que després diguen que no es vol que es construixca res al poble.

dimecres, 10 de setembre del 2014

L'Escola "Perputxent" de Beniarrés participa en la VI edició de l'Encontre d'Ensenyants

Tindrà lloc a Onil els dies 26 i 27 de setembre.
La Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat ha posat ja en marxa la sisena edició de l’Encontre d’Ensenyants per als propers 26 i 27 de setembre a Onil.

[Img #9855]
L'escola Perpuxent de Beniarrés
Es tracta de dues jornades de formació per a mestres i professors, així com per pares i mares interessats en l’educació. La primera jornada començarà divendres amb una ponència de l’escola Perputxent de Beniarrés, recentment guanyadora d'un dels prestigiosos premis Baldiri Rexach a la innovació educativa


Posteriorment continuarà amb una sessió dedicada a les eines per al plurilingüisme a  càrrec d’Anna Marzà, especialista en didàctica de la Universitat Jaume I de Castelló.

Finalment el dia acabarà amb un divertit de taller de tècniques d’expressió a l’aula en aquest cas a càrrec de la contacontes Almudena Francés.

Dissabte de matí, serà el torn de dues sessions més, una sobre els canvis en el sistema que introdueix la LOMCE i una altra sobre el projecte Enxarxat de centres de qualitat d’Escola Valenciana.

Hi haurà també una ponència sobre els recursos TIC a l’aula, a càrrec d’Encarna Pascuali de Vicent Santamaria. Per últim, serà el torn d’una xerrada de Josep Enric Escribano, d’El Tempir d’Elx, sobre com activar la presència del valencià a l’escola i a la societat.

L’assistència a l’encontre és gratuïta i només cal enviar un correu electrònic a l’organització: infotrobadesalcoiacomtat.cat.

U2 / Songs of Innocence

Després de molt de temps de no poder seure front aquest ordinador tranquilament, he començat a trobar temps per a poder fer-ho, i encara que no siga un article de temàtica local sobre el nostre, Beniarrés,  pense que amb un bon regal per a tots els amants de la música, especialment per als seguidors de la banda irlandesa U2. Han tret nou disc i totalment debades. 

El disc es nomena "Songs of Innocence" i se'l podeu descarregar totalment gratis en aquest enllaç: http://we.tl/4P5OVSX1KI

Aquestes son les cançons: 

01.The Miracle (of Joey Ramone)
02.Every Breaking Wave
03.California (There Is No End To Love)
04.Song For Someone
05.Iris (Hold Me Close)
06.Volcano
07.Raised By Wolves
08.Cedarwood Road
09.Sleep Like A Baby Tonight
10.This Is Where You Can Reach Me Now
11.The Troubles (feat. Lykke Li)
12.Ordinary
13.Invisible


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...