Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 18 de juny del 2014

Festival Fi de Curs del Col·legi "Perputxent" de Beniarrés

FESTIVAL FI DE CURS 
2013-14  

              El CP PERPUTXENT us convida 
  el proper divendres 20 de  juny 
a les19:00h de la vesprada AL 
Centre Cultural JOAN FUSTER 
       on CELEBRAREM EL Festival

MÚSIQUES DEL MÓN

amb el qual posarem el punt i final al Projecte que hem dut a terme amb tanta il·lusió durant tot aquest curs.
els xiquets i xiquetes de lescolaperputxent us deletairem amb les nostres fantàstiques actuacions.
A continuació anirem tots al PATI DEL’ESCOLA on tindrem lActuació de

DANI MIQUEL


I PER ACABAR, hi haura sopar de baix braç”al mateix pati  de lescola (cal dur lentrepa)organitzat per l’AMPA.


  us esperem!!

dimarts, 17 de juny del 2014

És per a traure pit?

A la web de l'Ajuntament de Beniarrés han penjat la següent noticia, millor dit fotografia que correspon a un cartell penjat a la porta del saló de plens just a l'entrada de l'Ajuntament, per a que tothom ho puga veure:



Com es pot llegir és un programa del foment del treball per a restaurar el Barranc de l'Encantada, cosa que sembla molt bé a simple vista.

Ara cal entrar en els detalls. El programa durava tres mesos, del 30 de Desembre al 29 de Març, donava treball a tres desempleats i tenia un  cost total de 3.328 euros ( sou, quotes seguretat social i material per a treballar).

Fent una simle divisió, si dividim els 3.328 euros per els 3 treballadors contractats ix a 1.110 euros per treballador, dividits per 3 mesos que han estat contractats cadascun d'ells ix a 366 euros al mes. Finalment si ho dividim per 30 dies que té el mes ix a 16 euros al dia ( dintre dels 16 euros està la seguretat social, les retencions a Hisenda i els pagaments que qualsevol nòmina té).

Cada treballador d'aquest "Programa de Foment de l'Ocupació" que la Generalitat Valenciana a impolsat i que ens anuncien en aquest cartelll tant gran i posat ben a la vista a cobrat menys de 10 € al dia, això si, ha estat 3 mesos fora de les llistes del SERVEF i no ha comptabilizat com una persona aturada.

És aquest el treball que ens ofereix la reforma laboral del Partido Popular?, Amb aquest sou pou viure una persona, ja no dic una família?, Sons els famosos "mini jobs" que tant i tant ens diuen que tindrem d'ara endavant?, Anirien a treballar els fills i filles dels qui ofereixen aquests tipus de treballs?

Sincerament, no crec que siga per a traure pit i lluir aquest cartell, més caldria amagar-ho i que no s'entere ningú igual que ens fan en la resta d'informació municipal doncs per exemple les Festes de l'any passat l'Ajuntament ésva gastar molts més diners en foc (mascletada nocturna, cordà, i altres) que el que ha costat contractar aquests 3 treballadors.

dilluns, 9 de juny del 2014

L'Esporti porta novament el nom de Beniarrés pel País Valencià

La XIX Trobada de nans i gegants a Alcoi ha reunit més de 500 persones.
L'Esporti pels carrers d'Alcoi

El bon oratge ha acompanyat en la celebració de la XIX Trobada de nans i gegants a Alcoi d'aquest diumenge i que estaven incloses dins dels actes commemoratius del 25è aniversari del Grup de Danses Sant Jordi d'aquesta localitat.

Aquest Aplec ha reunit  més de 500 persones de tots els  racons de la Comunitat Valenciana i com a grup convidat, han estatels gegants de Leganés (Madrid), a més s'ha presentat a Alcoi  a Federació Valenciana de nanos i gegants.

La concentració ha començat aquest diumenge a la Glorieta a les 11 del matí, a les 12 hores s'ha celebrat la cercavila que ha recorregut Sant Nicolau, Palça d'Espanya, Sant Llorenç i País Valencià.

Una vegada finalitzada la cercavila al Parterre, s'han lliurat els records i una ballada final de totes les figures que ens han visitat.

Han participarat grups de gegants de L'Alcora, Almassora, Benetússer, Beniarrés, Benicàssim, Borriana, Castelló de la Plana, Godella, Ontinyent, Paiporta, Vinaròs i Leganés i les colles de dolçainers i tabaleters Rebuig, Barxell, La Degollà, Sol Major i La Cordeta, així com el Grup de Danses Carrascal d'Alcoi i el mateix Sant Jordi.

Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA

dimarts, 3 de juny del 2014

Espere estar equivocat.

Ahir, dilluns, em vaig acostar per la vesprada al Barranc de l’Encantà per a veure com s’havia quedat després de l’actuació realitzada per l’Ajuntament de Beniarrés.

Tinc que dir, i és la meua opinió personal, que m’ha agradat el veure l’estat en que s’ha quedat, amb eixa aigua fresca, una neteja de les voreres, i els dos tolls que s’ha creat. A més a més, considere molt encertat el tancament que s’ha fet al pas de vehicles. S’ha quedat un lloc molt acollidor i molt tranquil, almenys quan jo hi vaig estar. Altra cosa serà quan s’ompliga de gent.

Aquest mateix matí ho he comentat amb certa gent i tots coincidíem en dues coses: el Barranc de l’Encantà ha troba novament el seu encant i passa a ser un indret molt acollidor i també hem coincidit en que  aquesta actuació sols durarà fins la primera eixida del barranc.

La pluja a la Mediterrània cada vegada és menys prolongada en el temps però mes intensa en un curt termini de temps, que el que fa ploga grans quantitats d’aigua en un poc temps, propiciant l’eixida de barrancs i arrastrant pedres, llenya i terra. El barranc de l’Encantà no és un excepció, i malauradament, pense que tota la inversió realitzada (desconeixc els diners que ha costat d’actuació) és farà malbé, reblint-se novament de pedres i terra i fent desaparèixer els dos tolls existents.


Crec que en els temps que corren, amb aquesta greu crisis econòmica, cal anar amb molta cura en que es gasten els diners públics, doncs no cauen del cel com la pluja. Espere estar equivocat.


Resultats del IV Certamen de Bandes Juvenils de Beniarrés


El diumenge 1 de juny, va tenir lloc en el Centre Cultural Joan Fuster de Beniarrés l'IV Certamen de Bandes Juvenils de Beniarrés "Aulos 2014". 

La clausura va ser a càrrec de la Banjub de Beniarrés. 

Resultats de l'IV Certamen "Aulos 2014"

Primer Premi amb 141 punts: Banda Juvenil de la Societat Filarmònica Unió Musical d'Agost

Segon Premi amb 138 punts: Banda Juvenil de la Societat Musical Banyeres de Mariola

Tercer Premi amb 136 punts: C.I.O.M del Genovés

Premi a millor desfilada: C.I.O.M del Genovés





Informació estreta de la web Nuestras Bandas de Musica
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...