Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dimecres, 30 de gener del 2013

Viatge a Serra Nevada


Per al proper cap de setmana del  divendres 1 al diumenge 3 de febrer, l’Ajuntament de Beniarrés ha organitzat un viatge per esquiar a Sierra Nevada (Granada) per uns preus oscil·len entre 175 i 185 euros per persona.

Aquest any la Diputació d’Alacant no ha convocat la campanya per anar a esquiar que  havia tret els darrers anys i ha sigut el mateix ajuntament de Beniarrés el que l’ha convocada sense cap tipus de subvenció per a la gent interessada en anar-hi.

Sembla ser que l’oferta està coberta i no queden places ( ho podeu consultar a l’Ajuntament) i que també hi ha alguna gent que no anirà a esquiar i si gaudir d’un cap de setmana a la terra de la “canya i tapa”

Cartell anunciador del viatge a Sierra nevada

dimarts, 29 de gener del 2013

Carnestoltes 2013 a Beniarres



Una colla de veïns i veïnes de Beniarrés estan convocant la celebració del Carnestoltes a Beniarrés per al proper dissabte 9 de febrer a les 20:00 hores.



Des d'aquest blog vull col·laborar en la seua difusió i per aquest motiu publique l'enllaç i el text de la convocatòria per a donar-li ressó a l'esdeveniment.

Personalment m'alegra de que la gent, per iniciativa pròpia, convoque aquests actes per tal de fer poble.


La convocatòria diu el seggüent: 


"Beniarresins i beniarresines, este cap de setmana vam estar parlant en què fer a carnestoltes,el dissabte 9 de febrer, ja que molta gent no vol anar a Muro ni a Pego ni... I vam pensar en la possibilitat de quedar-nos a Beniarrés i organitzar-nos ací.

D'esta manera la proposta és fer una desfilada de disfresses pel poble, des de l'entrada del poble fins on ens done la gana amb amenització musical durant tot el passacarrer. Quan més gent sigam més riurem :)

Després d'esta desfilada anirem a sopar, on? Encara per concretar ja que no sabem quanta gent s'apuntarà, tanmateix la idea és anar al Bar Crespo perquè és gran, però per a això li hauríem de concretar places per a que ens ho prepare. Qui vulga apuntar-se que avise o s'apunte en un llistat que deixarem al Francés, després ja vorem on anem segons els que sigam. La data final per apuntar-se al sopar és diumenge 3 de febrer i ho heu d'especificar per escrit, per este esdeveniment o al Francés, a banda de posar "Hi assistiré"

Al finalitzar el sopar anirem al Francés on continuarà la festa.

A vore si fem festa al poble, que ens fa falta. En una volta es crea tradició :)

PD: convideu a tots els del poble que falten a l'esdeveniment. Feu córrer la veu pel poble.

Animeu-vos."

dimecres, 23 de gener del 2013

Esperant als Reis Mags d'Orient


Hui m’he acostat a pegar-li una ullada al Tauler d’Anuncis de l’Ajuntament de Beniarrés i he vist que estaven exposats al public dos expedients referents al plecs de condicions per a la cessió i ús del nous centre social.

Un era per a la cessió de la planta baixa (encara que a l’expedient posar que es la primera planta) a l’Associació de Jubilats i l’altre per a la cessió de la primera parat a l’Associació de Mestresses de Casa, Consumidors i Usuaris. La data en que van signats els dos expedients és del 8 de gener i hi ha un termini d’exposició pública de 15 dies.

Plana inicial de la web oficial de l'Ajuntament de Beniarrés a 23 de gener de 2013
A l’arribar a casa he entrat a la web de l’Ajuntamentde Beniarrés per tal de llegir d’informar-me més i llegir el plec de condicions i m’he trobat que encara estan esperant que arriben Sa Majestats els Reis Mags d’Orient.

Tot seguit he entrat a la secció “Tablon deAnuncios” i he vist que no hi ha res sobre aquest plec de condicions. El més actual que es pot veure es la convocatòria del passat dia 30 de novembre de 2012 ( i s’han celebrat almenys 3 sessions plenàries i no hi ha cap informació d’aquestes sessions).

És a dir, un veí de Beniarrés vol assabentar-se del que passa al nostre Ajuntament i acudeix a la web oficial del consistori i el que troba és que encara estan esperant que arriben Sa Majestats els Reis Mags d’Orient i que al “Tablon de Anuncios” sols està la convocatòria d’una sessió plenària de novembre de l’any passat.

Una web que ens consta a tots i totes vora 1000 € anuals ( almenys els darrers anys) per el seu domini i el seu manteniment i que no val per a res, pel simple fet de que no s’actualitza.

Aquesta desídia informativa sols potser fruit o de la falta de voluntat d’informar als veïns i veïnes del que es decideix i es proposa a l’Ajuntament de Beniarrés, que és l’Ajuntament de tots i totes, siguen del color polític que siguen o bé a la poca gana de dedicar uns minuts a la setmana per tal d’actualitzar la web. 

Tant costa tindre al poble de Beniarrés informat?

dilluns, 21 de gener del 2013

El govern valencià serà el màxim accionista del València CF


El portaveu, José Ciscar, anuncia que tractaran de negociar amb Bankia el pagament dels 86 milions d'euros del préstec. Descarta incidir en el funcionament del club
Manuel Llorente, actual president del València CF BIEL ALIÑO / EFE
Manuel Llorente, president del València CF
El vicepresident i portaveu del govern valencià, José Ciscar, ha anunciat aquest divendres que l'executiu es convertirà en el màxim accionista del València Club de Futbol. Aquesta decisió ha estat presa per la Generalitat Valenciana després que ahir la Fundació del València anunciés que no té diners per pagar els 4,8 milions d'euros d'interessos corresponents al crèdit de 81 milions atorgat per Bankia perquè aquesta entitat es convertís en màxima accionista del club.

Com que l'Institut Valencià de Finances va avalar el préstec, ara el govern valencià haurà de fer front al pagament dels interessos a Bankia i responsabilitzar-se del crèdit. Un pagament gairebé impossible a hores d'ara per al govern valencià, i per això el mateix Ciscar ha anunciat que tractaran de negociar el pagament amb Bankia. "Confiem en la sensibilitat que sempre ha demostrat Bankia amb la Generalitat Valenciana", ha dit el vicepresident en la roda de premsa posterior a la reunió del govern.
"És una situació que no ens ve de gust però que hem d'afrontar", ha explicat Ciscar. La Fundació del València CF té gairebé el 75% de les accions del club, les quals passaran a les mans del govern valencià. Tot i ser el màxim accionista i poder gestionar el club com volgués, el portaveu del govern valencià ha descartat la seva voluntat de regir "el funcionament diari del club". "Nosaltres no estem per gestionar clubs de futbol", ha afegit.

Noticia publicada a ara.cat

dimecres, 16 de gener del 2013

Donació de sang a Beniarrés


Divendres 18 de gener al Saló de Plens


Amb la teua donació de sang col·labores amb els hospitals en l’atenció dels malalts. En el seu nom, moltes gràcies i confiem a continuar comptant amb la teua col·laboració. T’esperem.


Dóna sang. Salva vides


Data: Divendres 18 de gener de 2013

Lloc: Saló de Plens de l’Ajuntament de Beniarrés

Horari: de 17:00 a 20:30 hores

dilluns, 14 de gener del 2013

Xerrada: Aproximació a Corea del Nord a càrrec d'Alejandro Cao de Benós.



Dissabte 19 de gener a les 19:30 hores a l'Ateneu Popular "Arrels" de Beniarrés

República Popular Democràtica de Corea (Corea del Nord com es sol anomenar per ací) és un país del que tot el mon parla però que molt pocs coneixen. És contínuament atacat pels mass-media per les seves suposades activitats armamentístiques, per les proves nuclears, per no respectar els drets humans, és acusada de ser una cruel i impenetrable dictadura on la població patix una gran repressió. 

Alejandro cao de Benós 
Però tots sabem els grans mitjans de comunicació a qui obeeixen i quins interessos estan darrere d'ells. Ens en anem a fiar d'ells en el cas de Corea del Nord? Es veritat el que diuen? Perquè els mitjans de comunicació alternatius no informen sobre el que passa a Corea? A que es deu eixa poca simpatia que es te a Corea del Nord dins de certs cercles de "l'esquerra"? 

Totes aquestes preguntes i més ens les intentara respondre un convidat de luxe, Alejandro Cao de Benós, president de l'Associació d'Amistat amb Corea (KFA) i ha advocat permanentment per la República Popular de Corea del Nord des de 1990. És delegat especial honorari d'aquest país, i delegat especial del Comitè de relacions culturals amb països estrangers.

Alejandro Cao de Benós ens farà un repàs a la historia de Corea, ens parlarà de les costums, cultura i creences del poble coreà el perque de la seva partició en dos estats, la creació de la República Democràtica, ens intentarà fer comprendre l'amor del poble als seus líders...

Tindrem una oportunitat única per coneixer eixe país tan llunyà, polèmic i tan en la boca de tots i a la mateixa vegada desconegut.

La xerrada serà el dissabte 19 a les 19:30h a l'Ateneu Popular Arrels.

Anima't a vindre i a participar.

Després realitzarem un sopar popular al que cal apuntar-se a ateneuarrels@gmail.com

Informació publicada al bloc "Bloc Arrels"

divendres, 11 de gener del 2013

Que es cobre el que toca, si no, que es tornen ...


El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Beniarrés va presentar el passat dia 27 de desembre de 2012 un recurs de reposició per tal de qu l’alcalde torne els diners, que al nostre entendre, va cobrar de més quan es va acordar un sou de 10.500 € anuals , es a dir 750 € al mes i percebia 21.500 €, es a dir 1.500 € al mes, que és el que ha estat cobrant des del passat més de juliol.

La resolució del recurs es farà en la propera sessió plenària a l’Ajuntament de Beniarrés a celebrar-se el dilluns 14 de gener a les 10:00 hores ( un hora de lo més normal per a conjugar treball i la tasca com a regidor) però tot sembla indicar quin serà el resultat si s’atenem a la majoria que forma el consisitori beniarresí.

Tot seguit podeu llegir el recurs de reposició presentat per el grup municipal socialista a l’Ajuntament de Beniarrés:


AL PLENO DEL AYUNTAMIENTO
DE BENIARRÉS

JESÚS ÁLVARO GONZÁLBEZ LÓPEZ y Mª JESÚS NAVARRO LAVIÑA, como concejales del Ayuntamiento de Beniarrés, ante el Pleno comparecen y, como mejor proceda en derecho, EXPONEN:

Que con la legitimación que les confiere el art. 63.1.b) de la Ley 7/1985, de 2 de abril, contra el acuerdo adoptado por el Pleno de la Corporación en sesión de 30 de noviembre de 2012, relativo a una supuesta aclaración del adoptado por el mismo órgano el 28 de junio de 2012, los que suscriben interponen RECURSO DE REPOSICIÓN por los siguientes

MOTIVOS

Primero. El tenor del acuerdo de 28 de junio de 2012 venía expresado con meridiana claridad: se establecía a favor del Alcalde el desempeño de su cargo en régimen de dedicación exclusiva y “las retribuciones que a continuación se relacionan, que se percibirán en catorce pagas, doce correspondientes a las diferentes mensualidades del año y las dos restantes correspondientes a las mensualidades de junio y diciembre…”, indicándose a continuación “el cargo de Alcalde, percibirá una retribución anual bruta de 10.500 €”.

Esta forma de expresar y fijar el régimen retributivo de los cargos electos es la que comúnmente se emplea, e incluso es la habitual para determinar las retribuciones de cualquier puesto de trabajo, por cuyo motivo no procede otra cosa que dividir por el número de pagas la cifra anual y el cociente representará el importe correspondiente a cada una de ellas.

Segundo.  A nadie se le ocurriría pensar que, establecida de tal modo la retribución anual, hubiera que referirla exclusivamente al periodo restante de la anualidad cuando al fijarla ésta estuviera ya transcurriendo. Para esto, lo lógico habría sido señalar el importe con carácter mensual y nunca, como fue el caso, anual. Cualquiera que lea el acuerdo lo interpretará en los términos que indicamos, y sobre todo quien lo lea en el BOP, sin más explicaciones ni documentos.

Tercero. Llama la atención el esfuerzo realizado por el Secretario de la Corporación para justificar la ejecución desviada del acuerdo plenario.

Manifiesta que “un gasto debe tener su consignación presupuestaria” y asimismo que el informe de intervención de 14 de junio de 2012, “al cual no sólo tuvieron acceso en la Secretaría de esta Corporación los grupos municipales, sino que también se dio copia del mismo…, deja claro que en la partida del Presupuesto municipal vigente para el ejercicio 2012, existe consignación presupuestaria por un importe de trece mil euros en la Partida 9.100.- Retribuciones básicas y otros: Miembros órganos de gobierno”.
Sabe bien el Secretario que una cosa es la consignación que pueda existir en una partida determinada y otra diferente el acuerdo que sobre un gasto concreto se pueda aprobar, siempre que éste tenga la cobertura crediticia necesaria en aquélla.

Son cuestiones distintas y desde luego no se ve de ninguna manera la justificación pretendida para dar un sentido totalmente diferente al acuerdo que tan diáfanamente había acordado el Pleno

Cuarto. Para dar solución al entuerto no se podía hacer otra cosa que alterar completamente el texto del acuerdo, y así se ha procedido. Sin embargo, lejos de reconocer la efectiva contravención en su ejecución, en el acto que ahora impugnamos, adoptado en la sesión de 30 de noviembre de 2012, con base en lo dispuesto en el art. 105.2 de la Ley 30/1992, se ha optado por la consideración de un error y el mecanismo de su rectificación, según la parte expositiva y de fundamentación jurídica, para en la dispositiva, con el argumento de que se procede “a la aclaración”, dar una redacción de contenido sustancialmente diferente a la originaria.

Es evidente que los errores no se aclaran, sino que se rectifican, toda vez que la aclaración procede cuando por la forma de la redacción o por confusión de términos la misma se hace precisa o conveniente.
Y en nuestro caso, además, no había ningún error en el acuerdo de 28 de junio de 2.012, su significado lo entendía cualquier ciudadano con aptitud lectora, constatándose ahora, después del adoptado en 30 de noviembre de 2012 que estamos ante actos diferentes, habiendo supuesto el segundo una modificación en toda regla del primero.

Por dicho motivo, dado que se han cambiado las determinaciones sobre retribuciones de la Alcaldía por el ejercicio del cargo en régimen de dedicación exclusiva, aplicando la propia fundamentación jurídica invocada por el Secretario en su informe, habrá de considerar el carácter irretroactivo de las mismas y en consecuencia deberá la Alcaldía devolver los importes ilícitamente percibidos entre los meses de julio a noviembre, inclusives, de este año. De otro modo, será el Ayuntamiento quien retenga la cifra correspondiente para su aplicación al débito que por devolución le es exigible.

En su virtud,

SOLICITAN que habiendo por presentado este escrito, se tenga por interpuesto recurso de reposición contra el acuerdo plenario de 30-11-2012, y en méritos a los motivos expuestos, acuerde el Pleno, estimándolo, considerar producida una modificación del acuerdo anterior, imponiendo a la Alcaldía la obligación de restituir al erario municipal lo ilegítimamente percibido.
Beniarrés, 27 de diciembre de 2012


dijous, 10 de gener del 2013

L'Ajuntament de Beniarrés sol·licita un nou préstec bancari


L’Ajuntament de Beniarrés ha començat l’any rebent un nou préstec bancari per tal de fer front a necessitats de tresoreria, es a dir, per a pagar factures  i nòmines pendents i no per a realitzar inversions que milloren la nostra qualitat de vida.

És desconeix la quantitat que ha sol·licitat l’Ajuntament de Beniarrés ni les condicions financeres d’aquest nou préstec sol·licitat per el govern del Partido Popular, doncs no ix la la informació facilitada per la Diputació d’Alacant i també es guarda un “respectuós” silenci a la web oficial de l’Ajuntament .

La noticia facilitada per la Diputació d’Alacant diu el següent:

La Caixa de Crèdit Provincial per a la Cooperació ha aprovat avui durant el seu consell rector concedir préstecs per import de 176.000 euros a set municipis de la província. Almudaina, Beniarrés, Castell de Castells, Vall d´Alcalà, Alfafara, Famorca i la Vall de Gallinera són els ajuntaments que percebran els crèdits amb l'objectiu de fer front a les seues necessitats de tresoreria per a operacions a curt termini.

El vicepresident de la Diputació, César Augusto Asencio, ha destacat que l'objectiu és el de col·laborar amb els ajuntaments, especialment amb els quals tenen una població menor, perquè puguen fer front a les seues necessitats econòmiques com la despesa corrent, a través de préstecs amb interessos baixos. Aquestes operacions estan obertes als municipis de la província que estan al corrent de les seues obligacions.

El beniarresí, Domènec Bargalló, presenta la campanya" Voluntariat pel valencià"


El proper mes de febrer començarà a Alcoi una nova edició del Voluntariat pel Valencià. Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament d'Alcoi en col·laboració amb Escola Valenciana i amb la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat, que pretén apropar la nostra llengua als nouvinguts o a aquelles persones que encara no la dominen a nivell oral.

Es tracta de la sisena edició que es celebra a Alcoi, que en la seua última campanya va aconseguir reunir a un total de 20 parelles lingüístiques. I és que aquesta iniciativa posa en contacte a persones que volen aprendre valencià amb altres, ja coneixedores de la llengua, que voluntàriament es presten a ensenyar-lo. Mitjançant aquestes denominades "parelles lingüístiques" i una conversa informal els 'nous alcoians' podran arribar a entendre i parlar la nostra llengua.

Com apuntava el regidor de Política Lingüística Jordi Tormo l'objectiu del Voluntariat és "fomentar l'ús quotidià de la llengua a través de la conversa". És un programa gratuït i els interessats només hauran de fer una inscripció prèvia, bé assistint al Gabinet de Normalització Lingüística de l'Ajuntament, al telèfon 96 553 71 21 o emplenant un formulari disponible a la web.


Domènec ( a l'esquerra) presenta la campanya del Voluntariat pel valencià

Ensenyant i aprenent seran els qui fixaran els horaris de les sessions i el lloc, però com a mínim s'hauran de completar unes 10 sessions d'un hora. La matrícula ja està oberta i el període per formalitzar-la s'estendrà al llarg de dues setmanes, tot i que una vegada iniciat el programa encara es podrà demanar formar-ne part.

Tere Cortés i Domènec Bargalló, de la Coordinadora pel Valencià, ha volgut animar així a totes aquelles persones que acaben d'arribar al nostre poble, o bé a tots aquells estudiants que estan preparant les proves orals del grau elemental de la Junta Qualificadora. A més asseguren que les activitats que es poden oferir des del Voluntariat són moltes més que aniran coneixent a mesura que avancen els propers mesos.

Per la seua banda Ximo Victoriano, com a tècnic de l'Ajuntament, ha informat que el proper 30-31 de gener es celebrarà una reunió oberta per confeccionar les parelles, que es tracta d'un primer encontre totalment obert també pels qui encara no s'hagen decidit a iniciar-se en el Voluntariat pel Valencià, bé com a aprenents o ensenyants.

Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA

dimarts, 8 de gener del 2013

Joan Ruiz participa en el Campeonato de España de Ciclocross

Ciclocross: La Selección de la Comunitat Valenciana, lista para el Nacional de Navia 


Este fin de semana, desde el viernes 11 hasta el domingo 13, se disputará en la localidad asturiana de Navia el Campeonato de España de Ciclocross, una de las grandes citas de la temporada en la que la selección de la Comunitat Valenciana es una de las más fuertes. El combinado naranja es temido en el panorama nacional gracias a los resultados que les avalan año tras año.

En esta ocasión la selección partirá en dos tandas. El jueves arrancará la avanzadilla con Fran Pla como responsable de los elite, máster y féminas que participarán en el Nacional. Pascual Momparler y Amadeo Olmos serán los encargados de los júnior y los cadetes que viajarán el viernes camino de Asturias.

Joan Ruiz en una imatge d'arixu
A la hora de hacer la selección, Momparler no lo ha tenido fácil ya que la calidad de los corredores de la Comunitat es muy buena. “Ha sido difícil. No sólo he tenido en cuenta los resultados de la Challenge y del Campeonato de la Comunitat Valenciana, he intentado escoger corredores que pueden ganar y traer medallas a la Comuntat”.

La lista de los convocados definitiva ha sido la siguiente:

Santi Armero es de momento el único elite participante, ya que Dani Guerrero ha sido baja de última hora por un accidente doméstico. Elena Lloret (campeona de España en cadetes y júnior) y Eva Valero competirán en féminas elite. En la categoría sub-23 serán Marcos Altur, que intentará revalidar el título de Campeón de España, y José M. Ribera (campeón de España Cadete y plata junior). Felipe Orts, que parte como gran favorito de la categoría sobre todo si no hay barro; Pablo Pérez, vencedor de la Challenge CV; Vicent Martínez y Miguel Calatayud serán los representantes valencianos en júnior. Alba Teruel será la única fémina junior e intentara demostrar que además de la ruta y de la pista, también es un valioso todoterreno en el ciclocross. En la categoría cadete defenderán lo colores de la selección Francisco Carratalá, Alejandro Martínez (campeón de España Infantil ruta), Joan Bou, Borja Altur y Joan Ruiz. Empar Félix parte con opciones en la carrera de las féminas cadetes. Raúl Ballester y Jordi Reñé, serán los integrantes máster 30; mientras que Pio Luis Vela y Javier Avellaneda, serán los máster 40, y Julián Balaguer e Ignacio Fandos, los master 50.

Las opciones de medalla son muchas, “el circuito nos es bastante favorable en seco, con barro es mas una lotería, pero lo bien cierto es que tenemos opciones en prácticamente todas las categorías de hacer medalla. En sub-23 y en júnior partimos con muy buenas opciones de hacer oro, en cadetes tenemos un ramillete de corredores que están muy igualados y que tienen posibilidades de hacer podio, y en féminas, en las tres categorías podríamos traernos algun que otro metal. La única nota triste es la baja de última hora de Dani Guerrero, un accidente doméstico que le va a impedir poner el colofón a esta temporada. Además, tenemos que suplir su baja en el Team Relay.

Fuente FCCV

dilluns, 7 de gener del 2013

Beniarrés termina el año con 7 parados menos


Debido a la contratación de personas en el Sector Servicios.
Alcoy ha terminado el año con un total de 110 parados menos. número de personas inscritas en el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) en el mes de diciembre se ha situado en 8.085.
A pesar de todo, la cifra sigue siendo muy alta y la diferencia con el mismo mes de 2011 es de 814 parados más. Sumando L’Alcoià y El Comtat la cifra se dispara a los 18.441 personas, 91 menos que el mes de noviembre pero 1.502 más que en diciembre de 2011.
El paro en el último mes del año ha dejado descensos importantes en Alcoy con 110 menos, seguido de Cocentaina con 83, Banyeres con 27, Muro con 17 y Beneixama y Beniarrés con 7. Por el contrario, ha subido en Ibi con 123 parados más, seguido de Onil 30, Castalla con 7 y Biar con 6.
En cuanto a los sectores industriales, el desempleo ha subido de forma alarmante en Industria con 81 parados más. No obstante, ha bajado en Servicios con 137 menos, en Agricultura con 3 y en Sin Empleo Anterior con 33.
De los 1.598 contratos de trabajo realizado en el mes de diciembre, 121 más que el mismo mes del año anterior,
Durante el mes de Diciembre de 2012, se han realizado un total 1.598 contratos de trabajo. La mayor contratación se da en el sector Servicios con 1.125 contratos, 70,40%, seguido de la Industria con 298 contratos, el 18,64%, la Construcción con 91, 5,69%, y la Agricultura con 84. 5,25%.
El paro ha subido en 41 hombres y ha bajado en 132 mujeres. Según UGT, se debe al tirón que ha tenido durante la época navideña el sector servicios que es ocupado en su mayoría por mujeres.
El secretario general de UGT en la comarca, Vicente Prieto, ha afirmado que no se puede luchar contra el desempleo recortando, ya que esto solo trae más desempleo y más precariedad laboral. “Las políticas de recorte si no van acompañadas de estímulos al crecimiento, no cumplen ni con los objetivos para lo que se implantan, la reducción del déficit” ha manifestado Prieto.

Noticia publicada en Pagina66

dissabte, 5 de gener del 2013

Son tres, son mags i venen d'Orient .... els Reis Mags d'Orient arriben a Beniarrés


Hui a les 18:30 hores arriben els Reis Mags d’Orient a Beniarrés

Aquests dies de il·lusio, esperança i felicitat, tenen el seu colofó hui amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient al nostre poble on xiquets i no tant xiquetes, esperen amb il·lusió la seua arribada.

Sols recordar que aquests dies molts xiquets i xiquetes no podran rebre cap joguina ni cap regal i per aixó hem d’apreciar la sort que tenim de viure en una terra on la paraula crisi, sols significa el no poder comprar-se el que a u li ve en gana o no poder anar de viatge al lloc desitjat però sempre tindrà alguna cosa que posar-se a la boca per saciar la fam i tindrà garantits els seus serveis bàsics per a viure amb dignitat.

Espere que els Reis Mags d’Orient arriben a Beniarrés, ajudats per l’Associació d’Amics dels Reis Mags, amb l’esplendor i l’acollida que es mereixen de la ma de tots els xiquets i xiquetes de Beniarrés, els seus pares i mares, iaios i iaies al sò de la Unió Musical de Beniarrés que els acompanya amb eixà cançò que tots hem escolat any rere any.

Sols em queda desitjar-vos que vos vinguen carregats de treball, salut i com no joguets.

dimecres, 2 de gener del 2013

José Antonio Llinares, presentado como director de la Unió Musical de Beniarrés


En el concierto de Santa Cecilia.
La Unió Musical de Beniarrés ha aprovechado el concierto de Santa Cecilia, celebrado el sábado 22 de diciembre en el Centro Cultural Joan Fuster, para presentar públicamente a su director, José Antonio Llinares Igual, que se hizo cargo de la misma en octubre.

El debut del alcoyano al frente del primer atril de la Unió Musical de Beniarrés se ha iniciado con el pasodoble “Mahomet” de Juan Cantó Francés, la primera fantasía “Katiuska” de Pablo Sorozábal y “Los Gavilanes” de Jacinto Guerrero.
En la segunda parte, los miembros de la SUMB, bajo la batuta de Llinares, tocaron “Diagram” de André Waignen y los tres movimientos de la “Symphony nº2” de Jhon Barnes Chance.
Para terminar, los músicos y el director quisieron felicitar las fiestas a los asistentes al concierto interpretando piezas navideñas con gorros de Papá Noel.

JOSÉ ANTONIO LLINARES
José Antonio Llinares es el presidente de la Societat Musical Nova d’Alcoi. Obtuvo el título superior de clarinete en el Conservatorio Óscar Esplá de Alicante y amplió sus estudios de esta especialidad en la escuela de música Allegro de Valencia.

Ha realizado cursos de dirección con Francisco Cabrelles, Juan Antonio Espinosa y Jan Cober, obteniendo el título de dirección de banda en la Escuela Comarcal de la Vall d’Albaida, teniendo a José Rafael Pascual Vilaplana, Ramón García Soler y José Vicente Asensi como profesores.
En la actualidad es profesor y ayudante de solista en la Banda Sinfónica Municipal de Alicante, miembro de la Societat Musical Nova d’Alcoi y de la Orquesta Sinfónica Alcoyana.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...