Actualitat:COVID 19: Beniarrés no registra cap afectat per Covid a 26 de Febrer

dilluns, 30 de maig del 2011

Miguel Angel Sanchis guanya el Premi Sambori

El passat dissabte 28 de maig es van lliurar a l’Aula Magna de l’edifici Altibaix de la Universitat Miguel Hernandez d’Elx els Premis Sambori que lliura Escola Valenciana.

Entre els guardonats es troba el beniarresí Miguel Angel Sanchis que amb la seua obra “Les tres en ratlla” va guanyar el Primer Premi en la categoria de Formació de Persones Adultes i Escoles Oficials d’Idiomes en representació de CFPA Beniassent de Muro



Imatge del Lliurament del Premi Sambori

La Conselleria d'Educació vol suprimir el model de línia en valencià


El conseller Font de Mora ha anunciat dilluns la intenció de suprimir el model actual d'ensenyament en línia en valencià i línia en castellà, per a substituir-lo per un model únic semblant al que s'ha implantat a Galícia, amb ensenyament en castellà, valencià i anglés.


El conseller d'Educació, Alejandro Font de Mora, ha anunciat aquest dilluns que el seu departament ha elaborat un esborrany de decret que preveu, per a l'ensenyament sostingut amb fons públics, l'existència d'una sola línia que integraria els dos idiomes oficials i la llengua estrangera, en la qual no es podrà impartir menys d'un terç en castellà i valencià ni més d'un terç en anglès.


D'aquesta manera, segons ha assenyalat, el model actual de línies -en valencià i en castellà-, progressivament s'anirà adaptant a un model únic, a semblança del model gallec.


La conselleria ha elaborat un esborrany de decret en aquest sentit que pretén el "equilibri" entre les dues llengües cooficials, valencià i castellà, i que introdueix l'anglès gradualment.


Segons la proposta inicial, l'idioma estranger "ascendeix fins a un màxim del 33 per cent, i les dues altres llengües oficials, a mesura que ascendeix l'anglès, descendeixen fins a un mínim del 33 per cent", de manera que mai es podrà impartir menys d'un terç en castellà, valencià ni més d'un terç en anglès.


El conseller ha admès que es tracta d'un model d'instauració gradual, perquè "hem de treballar paral·lelament en la formació del professorat fonamentalment en anglès" perquè actualment, "el sistema educatiu no està preparat para, d'una plomada, arribar a un 33 pro cent en anglès". No obstant açò, ha destacat que "podria començar-se" a instaurar el curs 2012-2013.


Més informació


Reaccions a la proposta:









Noticia publicada a ARAMULTIMEDIA.COM

dijous, 26 de maig del 2011

Un museo con el clima como gran atractivo


El clima es uno de los temas que se explican a los niños y niñas durante la etapa escolar. Orientado principalmente a este sector de la población, Beniarrés ha estrenado un espacio lúdico y educativo en el que los más pequeños, y también los mayores, pueden conocer más a fondo las características del clima de montaña.


La comarca de El Comtat se encuentra rodeada de importantes formaciones montañosas, gozando de un característico clima. Por todo ello, Beniarrés, una de las poblaciones comprendidas en dicha zona, cuenta con el Museo del Clima, que se encuentra en el Centre d'Interpretació, donde también está expuesta una amplia muestra de los hallazgos arqueológicos de la Cova de l'Or.

Justo en la entrada del inmueble se encuentra una de las principales atracciones para los escolares, ya que, tal y como ha explicado el alcalde, Luis Tomás, "hay un sensor que detecta el paso de gente y se escucha el estruendo de un rayo", fenómeno que, además, se observa con "mucho realismo" en el pilar de la entrada.



A la entrada del museo se activa un rayo cuando pasa un visitante.


También hay una sala habilitada para talleres. Por ello, las paredes están cubiertas con grandes mapas de la península Ibérica y en el centro hay varias mesas alargadas con bancos. En esta zona los escolares pueden colocar las etiquetas de los fenómenos sobre las diferentes zonas del mapa. Además, completan fichas en las que aplican los conocimientos aprendidos.


A pesar de que se inauguró el pasado 26 de marzo, el primer edil ha reconocido que "todavía quedan algunas cosas por terminar", aspectos poco destacados y que no impiden que varios colegios "han visitado ya las instalaciones".


El recorrido por el museo está dividido en cuatro secciones: la adaptación del hombre al clima de montaña, el clima y el tiempo, la gente y el clima, y la observación y los dichos. Todo ello ubicado en la segunda planta del edificio.


Este espacio cuenta con una televisión en la que se "pasan fotografías en las que se aprecian aspectos relacionados con el clima y la comarca", tal y como ha señalado Luis Tomás. Imágenes que son cedidas por visitantes o vecinos de la zona, y que "estamos abiertos a recibir más".El museo también está dotado con una sala en la que se proyecta un vídeo en el que se explican los fenómenos meteorológicos, se muestran imágenes de los mismos y se detallan las consecuencias que pueden provocar.


Además, a través de un ordenador "estamos conectados a la estación meteorológica que hay en el Ayuntamiento", así como con otras estaciones, "pudiendo observar el clima de todo el mundo".


Otro de los atractivos del Museo del Clima de Beniarrés es la colección de aparatos meteorológicos antiguos, que están expuestos en una vitrina y que son "realmente curiosos". El alcalde, en esta línea, ha recordado que "son donados" y que "esperamos conseguir muchos más y, a poder ser, muy variados".


Noticia publicada en el diario INFORMACION.es

dimecres, 25 de maig del 2011

El TSJ valencià ha assumit la causa contra el PP valencià per suposats delictes de finançament irregular


El tribunal ha anunciat mitjançant el Twitter que investigaria si el Consell va prevaricar i si va cometre suborn en l'adjudicació a Orange Market -una de les empreses de la trama Gürtel dirigida per Álvaro Pérez 'el Bigotes'- dels contractes per al pavelló valencià a la fira Fitur de Madrid els anys 2005 i el 2009. També investigarà si hi va haver delicte electoral del PP valencià en els comicis municipals i autonòmics del 2007 i de falsedat documental a les eleccions espanyoles del 2008.


Segons la interlocutòria de 62 pàgines del magistrat José Francisco Ceres, el tribunal valencià ha acordat assumir aquestes tres investigacions, provinents del Tribunal Superior de Justícia de Madrid. Per tant, el tribunal valencià investigarà Luis Bárcenas i Cristina Ibáñez per possible delicte electoral com a administradors del PP; els diputats Vicent Rambla (que és també vice-president en funcions del Consell), Ricardo Costa, David Serra i Yolanda García, a més dels gestors d'Orange Market Cándido Herrero, Álvaro Pérez, Pablo Crespo, Francisco Correa i José Luis Izquierdo. Pel mateix delicte, investigarà els gestors de Facsa, Pavimentos del Suroeste, Grup Vallalba, Constructoras Hormigones Martínez i PIAF, i a dues persones identificades amb els pseudònims 'El Príncipe' i 'El Cantante'. D'aquest delicte, relacionat directament amb el finançament il·legal del partit, n'ha quedat fora el president Camps. La interlocutòria considera que Camps 'no apareix mencionat en concepte d'autor ni partícep' i que 'les mencions episòdiques i genèriques a Camps que es fan en algunes trucades telefòniques no tenen la necessària concreció fàctica'.


Pel que fa al delicte de falsedat documental, s'investigaran els mateixos cinc diputats i els gestors d'Orange Market, de FascaPor otra parte, se investigará un delito de falsedad en documento mercantil atribuido a los citados diputados, a los gestores de Orange Market, a los de las sociedades Facsa, PIAF, Lubasa, Fundación Sedesa, Sedesa Inversiones i Sedesa Obras y Servicios.


El tribunal també considera que és atribuïble un delicte de prevaricació i suborn a Milagrosa Martínez, ex-consellera de Turisme i presidenta de les corts, Vicent Rambla i Rafael Betoret, ex-cap de gabinet de la conselleria de Turisme, a més dels gestors d'Orange Market.


Per una altra banda, el tribunal s'ha declarat no competent per investigar l'ex-director general de RTVV Pedro García per suborn i prevaricació en els contractes derivats de la visita del Papa a València l'any 2006.Un cop assumida la competència, ara el tribunal valencià estudia la possibilitat d'afegir a aquesta causa, 'per connexió', l'anomenada causa dels vestits, procés ja obert per suborn impropi i en el qual hi ha encausats el president Camps, Costa, Betoret i l'ex-vicepresident Víctor Campos. La unió d'aquestes dues causes l'han demanada tant la fiscalia com l'acusació particular, formada per parlamentaris socialistes. En l'apartat de raonaments jurídics, de fet, els magistrats han apuntat com a 'singuralitat concurrent' que 'les irregularitats en contractació entre l'administració i Orange Market podrien estar relacionades amb els regals rebuts per les quatre persones encausades per suborn impropi'.

dilluns, 23 de maig del 2011

Resultats electorals a l'Alcaldia de Beniarrés i a les Corts Valencianes

RESUMEN DEL ESCRUTINIO DE BENIARRÉS
ESCRUTADO:100 %
CONCEJALES TOTALES:9
VOTOS CONTABILIZADOS:96790.97 %
ABSTENCIONES:969.03 %
VOTOS NULOS:50.52 %
VOTOS EN BLANCO:30.31 %

OTOS POR PARTIDOS EN BENIARRÉS
PARTIDOCONCEJALESVOTOS
PP554356.44 %
PSOE221622.45 %
BLOC220020.79%


Aquests son els resultats electorals que es van produir ahir a les eleccions locals a l'Alcaldia de Beniarrés



ESUMEN DEL ESCRUTINIO DE BENIARRÉS
ESCRUTADO:100 %
VOTOS CONTABILIZADOS:95290.75 %
ABSTENCIONES:979.25 %
VOTOS NULOS:90.95 %
VOTOS EN BLANCO:101.05 %
VOTOS POR PARTIDOS EN BENIARRÉS
PARTIDOVOTOS
PP48350.74 %
PSOE28129.52 %
C. COMPROMÍS14214.92 %
EUPV131.37 %
UPYD30.32 %
PACMA30.32 %
ERPV20.21 %
VERDES20.21 %
UXV10.11 %
PFYV10.11 %
PCPE10.11 %
C.D.L.10.11 %
Aquests són els resultats a les Corts Valencianes al municipi de Beniarrés

dissabte, 21 de maig del 2011

Roban en Altura la imagen y el relicario de la Virgen de la Cueva Santa

La diócesis de Segorbe-Castelló se ha quedado sin patrona. En la madrugada de ayer jueves, la talla original de yeso y el relicario de plata de la virgen fueron robados del altar mayor del Santuario de la Cueva Santa ubicado en la localidad palantina de Altura. El robo lo descubrieron ayer, alrededor de las diez de la mañana, el matrimonio encargado del mantenimiento y vigilancia del santuario, punto emblemático de peregrinaje y adoración de la comarca y la provincia. Cuando ambos se disponían a iniciar su jornada laboral, la mujer encargada de abrir las puertas del santuario, se apercibió de que la puerta de forja de acceso al recinto principal estaba abierta.

La sorpresa «ha sido más que desagradable», explicaba ayer la mujer, cuando pudo comprobar, al acceder hasta la cavidad que tanto el relicario como la talla de la advocación mariana habían desaparecido y, con ellos, las dos cajas fuertes que contenían las limosnas de los peregrinos, así como varias luminarias –con el fin de extraer el dinero de recaudación por encender las velas–.

Según ha podido conocer Levante de Castelló, los ladrones habrían horadado parte de la roca de la cueva para extraer las dos cajas de seguridad que contenían el dinero en efectivo de las limosnas donadas por los visitantes. Fuentes de la investigación sospechen que el fin inicial de los ladrones era el de hacerse con dinero en efectivo, ya que junto al santuario, se encuentra la tienda de recuerdos que contiene varios objetos de alto valor (como medallas de oro y plata) que no han sido sustraídos por los cacos.

Para el acceso, los autores del robo –todavía por identificar– tuvieron que forzar hasta tres cerraduras de tres puertas diferentes con el fin poder hacerse con la venerada imagen, patrona de la diócesis castellonense, que tan solo baja de su altar mayor una vez al año con motivo de la adoración de los alturanos a la Cueva Santa.

Se trata de una primera puerta de forja por la que se accede al santuario en general, una segunda que da acceso al recinto santo y la iglesia en sí y un tercer enrejado que protege y separa el altar mayor, de resto del propio lugar de culto. Además, tal como comentaron fuentes municipales, parece ser que también se forzó una cuarta cerradura que da acceso al templo por la parte de detrás.

Policía científica
Según explicó ayer el presidente del patronato de la Cueva Santa y párroco de Altura, Juan Manuel Gallén, los guardeses avisaron rápidamente a «las autoridades locales, así como con el Patronato para hacérnoslo saber y, una vez conocido el suceso, se ha dado parte inmediatamente a la Guardia Civil donde se ha puesto la pertinente denuncia».

Dada la voz de alarma, hasta el lugar se desplazaron ayer tanto los efectivos de la policía local de Altura, como una patrulla de la Benemérita que se encargó de peinar, sin éxito, los alrededores del santuari, una zona de pinar.

Además, un equipo de la policía científica de la Vall d´Uixó se trasladó también al santuario con el fin de buscar huellas, tomar fotos y recoger cualquier vestigio de información que les pueda llevar hasta la resolución del suceso.
«La trascendencia de los hechos ocurridos va mucho más allá del robo que los ladrones han podido acometer, ya que el valor económico de lo sustraído no es equiparable al alto valor sentimental y la gran devoción que la Virgen de la Cueva Santa genera en miles y miles de peregrinos que de todas las partes de la Comunitat Valenciana y de España se desplazan hasta este conocido santuario con el fin de adorar y venerar a la patrona de la Diócesis de Segorbe-Castellón», aseguró Gallén.

Colaboración de los vecinos
El presidente del patronato quiso también trasmitir un mensaje de tranquilidad a la población que «en estos momentos de dolor por el robo de la virgen se está volcando más que nunca». Además el párroco ha agradecido las muestras de solidaridad y ha pedido la colaboración de todos con las autoridades para el esclarecimiento de los hechos con el fin de poder recuperar, lo más rápido posible, a la venerada Virgen de la Cueva Santa. Desde el obispado de la diócesis de Segorbe–Castellón, declinaron hacer declaraciones argumentando que ya había valorado el suceso el presidente del patronato, al cual pertenecen. Sin embargo, hasta el santuario ayer sí se trasladaron el canciller, Tomás Albiol, así como el responsable de la delegación de Patrimonio, David Montoliu.

Noticia publicada en el diario Levante-EMV


dijous, 19 de maig del 2011

La pitjor noticia que esperava el col•legi Perputxent

Hui ha eixit publicat al DOGV número 6524 de data 19 de maig de 2011 eixien publicades les rectificacions a l’ordre de la Conselleria d’Educació , en la qual es notificava al Col·legi Públic “Perputxent” que en el proper curs escolar anava a perdre una unitat de Primària, el que representava que dos mestres tenien que deixar la seua docencia al col·legi. Entre els mestres es troba Josep, el mestre de música, que tant ha fet per els nostres xiquets i xiquetes, el qual ens ha fet guanyar molts premis en aquesta modalitat artística. També un altra mestra beniarresina molt estimada deurà deixar el col·legi.

Sorprèn al veure aquesta ordre que amb els mateixos parametres i les mateixes dades, el col·legi de Benilloba no li s’ha llevat una unitat escolar com al principi eixia publicat al DOGV, es a dir, han eliminat aquesta supressió i li han tornat ha deixar la unitat escolar inicialment suprimida.

Des d’aquestes línies vull denunciar públicament que suposadament el motiu pel qual al col·legi públic “ Perputxent” de Beniarrés li s’ha llevat una unitat escolar i no s’ha rectificat igual que al col·legi de Benilloba es la baralla que tenene dintre del Partido Popular de la Comunitat Valenciana entre Campistes i Ripollistes, es a dir entre els qui controlen la Generalitat i per tant la Conselleria d’Educació i els qui controlen la Diputació d’Alacant.

Es indignant, que baralles entre polítics d’un mateix partit que governen la majoria d’institucions, la patixquen els xiquets i xiquetes de Beniarrés amb la supressió, novament, d’una unitat escola al col·legi de Beniarrés, com ja va passar l'any passat.

De res han valgut les sentades de les mares i pares i dels xiquets. De res han valgut les cartes de queixa a la Conselleria. De res han valgut l’arreplegada de signatures. El peix ja estava venut quan la Conselleria ens va dir que anava a suprimir una unitat escolar al col·legi “Perputxent” de Beniarrés.

Alguns ho sabien com acabaria però van preferir fer-se la foto abans que anar a queixar-se com calia on tocava.

Propostes Socialistes en Medi Ambient i Agricultura

Els socialistes de Beniarrés volem fer del poble un lloc més atractiu per a viure i treballar, diversificant l’activitat econòmica i millorant les infraestructures, els equipaments i la xarxa de serveis en el medi rural on vivim, per això, plantegem un nou model agrari que serà un objectiu per a ser més competitius i que les nostres terres tinguen continuïtat.

· Crearem ajudes específiques per als joves emprenedors del sector agroalimentari de l’oli, la mel, els productors de fruita i hortalisses ecològiques.

· Impulsarem la promoció i valorització dels productes locals.

· Posarem en marxa junt amb altres administracions un pla de suport tècnic i financer per als nous emprenedors del camp.

· Organitzarem cursos de formació per als agricultors.

· Treballarem per a tindre una xarxa de camins òptima.

· Promocionarem la cultura de la alimentació autòctona valorant la producció dels nostres agricultors amb campanyes de promoció i distribució dels productes locals.

· Potenciarem junt amb altres administracions el cultiu en comú.

· Potenciarem l’agricultura ecològica, perquè pensem que es rentable per a l’agricultor.

· Crearem un ajuda del 15% sobre el cost total per als agricultors que realitzen instal·lacions en el camp de reg per degoteig.

· Posarem en marxa l’agenda 21

· Ens comprometem a incloure criteris de sostenibilitat en tots els concursos públics d’adjudicació d’obres i serveis

· Augmentarem el pressupost per a la conservació d’espais naturals tan protegits com no, evitant la seua degradació (barranquet, fonts, sendes...)

· Garantitzarem als nostres veïns una gestió eficient d’arreplega de residus implantant la recollida d’oli usat.

· Ens comprometem a incloure tots els anys una partida econòmica per a programes mediambientals que fagen més sostenible el nostre poble.

Propostes Socialistes en Cultura, Festes i Promoció Econòmica


Els socialistes pensem que la cultura es el reflex d’un poble per què ací hi ha persones i entitats amb suficient bagatge cultural per a potenciar i consolidar la nostra cultura, festes i tradicions.

· Creació del consell local de cultura, que portarà la directriu de tota la programació cultural de qualitat al llarg de l’any amb la col.laboració de totes les associacions del poble per a donar vida a les instal.lacions públiques

· Dinamitzarem la biblioteca municipal:

Cel.lebració del dia del llibre, campanyes de promoció de lectura amb compromís d’adquisició de lots de llibres anualment, prèstec viu , biblioteca amb més accesibilitat, moderna i viva amb noves tecnologies, projecció de documentals, cursets d’animació a la lectura per a totes les edats etc...

· Creació de la comissió de festes.

· Crear la figura de l’agent de desenvolupament local per a facilitar informació de subvencions i tràmits que puguen afavorir a associacions i empreses locals.

· Recuperar la fireta amb el seu esperit original com un dels punts forts de la nostra cultura i promoció de les nostres entitats i empreses.

· Fomentar l’intercanvi cultural amb altres poblacions

L’educació dels nostres xiquets es clau per al nostre futur i no hem de deixar-lo de la mà:

  • Lluitarem per a mantindre totes les unitats escolars del col.legi públic.
  • Promoure i recolzar l’aprenentatge de la nostra llengua per a totes les edats
  • Facilitar als nostres joves i majors l’accés a cursos per a la seua formació

El turisme d’interior ha de ser clau per a crear llocs de treball i potenciar l’activitat econòmica del nostre poble.

Es una eixida segura i rentable amb suport de l’Ajuntament per poder dinamitzar el comerç, els bars i, donar treball a gent del poble.

· Adequar un edifici municipal en albergue per a allojament rural.

· Crear una marca que identifique el que tenim i el que som.

· Creació de l’associació del comerç.

· Donarem suport a totes les activitats del comerç local: campanya de Nadal, escaparatisme, dia del comerç, expositors en la fireta de productes autòctons.

· Farem campanyes informatives per a incitar a les empreses a utilitzar energies verdes.

· Treballarem per a la creació de “naves nido”

· Donarem suport específic a les empreses familiars que asseguren la seua supervivència davant el canvi generacional.

· Conveniarem amb la CHJ per a crear miradors en el pantà.

· Creació d’un punt d’ informació turístic en el museu de Beniarrés per a potenciar amb visites guiades el patrimoni arquitectònic, la natura, la fauna i flora del poble.

· Senyalització de sendes i rutes.

· Realitzarem junts amb l’associació del comerç degustacions gastronòmiques subvencionades des de l’ajuntament al llarg de tot l’any.


______________________________________

Hui dimecres a partir de les 13:00 hores i a Ràdio Elite (102.6 FM) podreu escoltar una entrevista al candidat i membres dels Socialistes de Beniarrés


dimarts, 17 de maig del 2011

Propostes Socialistes per a millorar els Serveis Municipals

Els socialistes de Beniarrés volem uns serveis municipals eficients i àgils. Els serveis municipals han de constituir una nova font de creació de llocs de treball sostenible i de qualitat.

· Crearem el “telèfon verd”, un nou servei municipal que implicarà habilitar una línia telefònica gratuïta on podran dirigir-se tots els veïns per a exposar els seus problemes, plantejar solucions i suggerir actuacions puntuals a l’Ajuntament.

· Millorarem la senyalització urbana, indicant també els llocs i monuments més emblemàtics del poble.

· Ens comprometem a renovar el mobiliari urbà i també el de parcs i jardins amb materials no contaminants.

· Ens comprometem a crear noves places d’aparcament públic de forma reglada.

· Ens comprometem a millorar els “punts negres” de il·luminació com puga ser Camí Barrio Ribera, Ermita/Venta o, accés Foietes.

· Treballarem junt amb la Mancomunitat de serveis per a tindre un servei digne de transport públic.

· Ampliarem l’horari d’atenció de l’Ajuntament amb el compromís d’obrir almenys 2 vesprades.

· Demanarem ajudes per a reconvertir l’enllumenat públic i de les dependències municipals a energies d’estalvi com puguen ser leds o plaques solars.

· Ens comprometem a la neteja de carrers i paratges públics municipals.

· Aplicarem de forma estricta l’ordenança de tinença d’animals.

· Canviarem la dinàmica de la recollida del fem.

Voldria exposar un fet que com està relacionat amb les eleccions mereix una reflexió.

Aquest dimarts de matí la gent que va en les llistes del Partido Popular de Beniarrés ha repartit el seu programa electoral i ha demanat els vots. Fins ací tot normal.

El que no entenc es com si, tant Luis com Yolanda, cobren sous que tots paguem amb els nostres impostos ( el de Luis més de 50.000 € inclosa la seguertat social i que el paga la Diputació d’Alacant i el de Yolanda més de 20.000 € inclosa la seguretat social i que el paga l’Ajuntament de Beniarrés), no es dediquen a treballar per als qui els paguem el sou, resolvent els problemes dels veïns i veïnes de Beniarrés i dediquen part d’aquest temps, que deurien estar treballant per a tots nosaltres, a treballar per al Partido Popular repartint propaganda electoral. A cas no ho poden fer com la resta de candidatures que ho fem fora del nostre horari laboral?

Que penseu d’un mestre o un obrer que diga a la seua empresa que no va a treballar perque se’n va a repartir propaganda electoral, veritat que no ho vegeu lògic? Doncs això és el han fet hui alguns dels candidats del PP, que envers d’estar treballant per al poble de Beniarrés, estaven treballant per al seu partit, però pagant-los el sou tots nosaltres amb els nostres impostos. No ho veig correcte.

dilluns, 16 de maig del 2011

Propostes Socialistes en Economia i Treball

Els socialistes proposem unes línies d’actuació molt concretes per a millorar la situació de falta de treball dels Beniarresins i Beniarresines.

Ø Incentivarem l’oferta de treball públic modernitzant i millorant els serveis públics de l’Ajuntament i de totes les dependències que li correspon mantindre:

Ø Noves places de treball públic en

* neteja

* serveis administratius

* serveis de manteniment

* plaça de policia local

tota esta inversió busca una major rendibilitat de cara als veïns que són els usuaris dels serveis públics i, garantitza la creació de nous llocs de treball.

· Ens comprometem a donar ajudes econòmiques a empreses del poble o externes perquè contracten a treballadors aturats de Beniarrés. (Ajuda copagament Seguritat Social, ajuda a la formació, incentius fiscals.)

· Potenciarem la formació dels joves menors de 35 anys aturats amb la creació de beques de formació per a fer-los més fàcil la recol·locació en el mercat del treball.

· Crearem el programa municipal del primer treball dirigit a aquelles persones que acabats els estudis obligatoris, no han treballat mai. Inclourà formació combinada amb treball subvencionat des de l’ajuntament a entitats socials sense ànim de lucre.

· Crearem un pla de xoc per a l’ocupació femenina amb el compromís d’equiparar les diferències laborals entre homes i dones en l’oferta d’ocupació que es faja des de l’ajuntament.

· Ens comprometem a crear un pla d’integració laboral per als discapacitats amb ajudes públiques per a la plena incorporació al mercat laboral amb respecte escrupolós a la seua dignitat com a ciutadà.

· Crearem l’oficina de desenvolupament local amb estructures que incentiven mesures actives de treball implicant als empresaris locals, però també fomentarem l’esperit emprenedor i accions de formació ocupacional contínua i permanent remunerada.

I també es comprometem a que totes les licitacions d’obres i subministraments s’adjudicaran a empreses locals, sempre que estiguen capacitades per a fer-ho però a diferència del Partido Popular, es comprometem a fer efectiu el pagament de les factures dintre dels 40 dies des de que la factura es presentada al registre de l’Ajuntament.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...